Pizza

de Valclaudia in Pizza, 27 Sep 2013 | 2176 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • Faina neagra 200 gr
  • Fulgi de ovaz 50 gr.
  • Sare dupa gust
  • 1/2 pachetel drojdie
  • Apa calduta 200 ml
  • Putin zahar
  • 1 lingurita rozmarin uscat

Topping:

  • rosii pasate la cutie, cca 4-5 linguri
  • 100 gr porumb dulce
  • 70 gr.cascaval ras
  • cateva felii de salam
  • 4 felii cascaval (Hochland)
  • masline
  • rosii cherry
  • felii de ardei gras
  • busuioc uscat

In plus, Ketchup Univer pentru servit alaturi de pizza.

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Faina neagra se amesteca cu fulgii de ovaz, drojdia, apa calduta, sarea si zaharul. Obtinem un aluat elastic in care amestecam daca dorim putin rozmarin uscat.

Aluatul se intinde pe masa de lucru, se aseaza in tava unsa cu putin ulei.

Ungem aluatul cu rosii pasate, asezam ingredientele mentionate la topping dupa preferinta. La final presaram cascavalul ras si busuiocul uscat.

Dam tava la copt la temperatura ridicata pana se rumeneste frumos si aluatul devine crocant.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza italiana