Aluatul pentru blat l-am facut la masina de paine, pe programul framantare/dospire.
Intre timp am feliat gusa , muschiul afumat si cascavalul. Am spalat ciupercile si le-am scurs. In acelasi mod am procedat cu maslinele.
Cand aluatul a fost gata l-am impartit in doua. Am intins o foaie , pe care am asezat-o in tava unsa cu ulei. Am uns foaia de blat cu mustar si sos de rosii, am presarat pe intreaga suprafata piper , apoi am tapetat blatul cu felii de gusa, muschi, ciuperci, masline si , la final, cascaval.
Procedam in acelasi mod si cu cealalta parte de aluat.
Am dat la cuptor, la foc mic, pentru aproximativ 40 minute, pana ce blatul capata o culoare usor aurie.
Blatul este unul pufos, bine copt si usor feliabil.
1
Cantitatea de aluat ajunge pentru doua tavi mari de aragaz
2
Grasimea lasata de gusa afumata a dat pizzei o aroma si o textura deosebita