Pizza

de Ubulika in Pizza, 24 Iul 2011 | 3714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 lapte
  •  1 cub drojdie 
  •  600 gr faina
  •  sare
  •  2 linguri ulei
  • cabanos sau (salam,sunca ,kaizer)ce avem prin frigider
  • porumb
  • ketchup
  • 1 ceapa
  • ciuperci
  • sare,piper
  • busuioc
  • mozzarela
  • 1 ardei gras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se pune laptele la incalzit,pana se face caldut..punem cubul de drojdie in lapte si-l lasam sa se topeasca.
Punem tot intr-un caston,adaugam cateva linguri de faina si amestecam bine, apoi uleiul si sarea si se amesteca in continuare. Dupa ce se incorporeaza, se adauga treptat faina pana cand coca nu se mai lipeste de degete.
Faina nu stiu exact cat a intrat,poate 600,700 ....se pune faina cat sa nu se mai lipeasca.


Se rupe o bucata din coca,se intinde in tava , se unge cu ketchup,apoi se adauga cabanos sau salam,ceapa,ciuperci,iar la final cascaval ras .Peste compozitie se pun condimentele speciale pentru pizza.

Se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade si se tine 15-20 minute.

Daca ramane aluat se poate baga la frigider pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panzerotti