Pizette cu sunca,salam si legume

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 3 Mai 2011 | 11407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  Aluat:
  •  200 g faina
  •  125 g apa calduta
  •  1 lingura ulei
  •  1 lingurita zahar
  •   1/2 lingurita sare
  •   5 g drojdie uscata
  •  Topping:
  • 4 felii sunca
  • 4 felii salam
  • 50 g masline
  • 3 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 liguri sos de rosii
  • 75 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizette cu sunca,salam si legume:

Intr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera aluatul cu un prosop de bucatarie si se lasa la dospit,la loc cald,45 minute.Aluatul se intinde pe masa infainata si se decupeaza cerculete de dimensiunea dorita.

Cerculetele se ung cu sos de rosii si se presara oregano.Peste sos se pun legumele tocate,apoi o fasie de sunca rulata,in mijloc,si pe margini salam tocat. Se acopera cu cascaval.Pizettele se pun intr-o tava unsa cu ulei pentru aprox 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizette cu sunca,salam si legume" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa