Piure de conopida si broccoli

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2016 | 11231 vizualizari

 

Din pacate nu am o poza frumoase de prezentare, dar m-am gandit sa postez totusi. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie
  • cca 500 g broccoli
  • cca 50 g unt
  • 5 linguri iaurt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de conopida si broccoli:

Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. Cand este gata o scoatem si o punem intr-o strecuratoare sa se scurga.Procedam la fel si cu broccoli. Eu am avut broccoli congelat. Pasam conopida cu ustensila pentru piure, cu putin unt, adaugam broccoli si restul de unt si le amestecam bine. Daca au mai ramas bucatele de conopida si broccoli, le mai pasam un pic. Se poate face si la robot. Eu nu l-am facut la robot pentru ca nu am vrut sa imi iasa piureul o pasta. Adaugam iaurtul, asezonam cu sare, piper si nucsoara si servim alaturi de o fripturica sau singurel cu o salata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de conopida si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu conopidă şi brânză