Piure cu smantana si branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2011 | 4458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 250 g smantana
  • condimente
  • 2 linguri margarina
  • 200 g branza de vaca prospata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu smantana si branza:

se curata cartofii, se spala, se taie si se pun la fiert

cand au fiert se scurg de apa si se adauga margarina, smantana, branza taiata si se amesteca. Se adauga condimente si se amesteca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu smantana si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

05.05.2011, 15:36

f bun asa pregatit sa gust si eu

Lau 1

05.05.2011, 16:09

va multumesc pentru vizita si pentru link

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive pentru Sarbatori