Pirosti cu cartofi

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2010 | 9812 vizualizari

COMENTARII (34)

Bucataras Medi 1

23.09.2010, 11:02

vreau...........

La Ancuta 1

23.09.2010, 11:04

Foarte bune. Mai ai o portie si pentru mine?

vero_closca 1

23.09.2010, 11:05

yamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ce bunatate!

Miha 1

23.09.2010, 11:05

Este pentru toata lumea!

adriana_bobu 1

23.09.2010, 11:13

eu o s-o fac in cuptor

Sylvia 1

23.09.2010, 11:14

Super bune, habar nu aveam de reteta asta

Miha 1

23.09.2010, 11:18

Adriana, eu ma gandeam sa le le mai fac, dar prajite in tigaia fara ulei.

Rocsi 1

23.09.2010, 11:20

bai miha bai strici tot dialectul moldovenesc...se zice chiroste nu piroste

Miha 1

23.09.2010, 11:21

Silvia, am gasit reteta intr-o carte veche de bucate. Tin minte ca bunica ne facea cu branza. Se pot folosi umpluturi diverse, in functie de preferintele fiecaruia...ciuperci, carne, branza...

Gouda 1

23.09.2010, 11:23

Neaparat o sa incerc

Miha 1

23.09.2010, 11:24

Baiiii Rocsi...io-s fata de la oras.
Imi aduc aminte de prietena mea, cand eram copii. Ea cica nu vrea sa fie moldoveanca si zicea "piloti" in loc de "chiloti" sau "singe" in loc de "sange"

Rocsi 1

23.09.2010, 11:26

mai hai ca nu vorbim noi ca la tara dar totusi sunt cuvinte care trebuie pastrate...asa k ai gresit titlul

Rocsi 1

23.09.2010, 11:26

si oricum acum nici la oras nici la tara nu se mai zice "chiloti" ci boxeri,bikini

Miha 1

23.09.2010, 11:40

Rocsi, eu am pastrat denumirea din cartea de bucate. E adevarat ca pe moldoveneste se zice "chirosti" dar corect literar este asa cum am scris.

Miha 1

23.09.2010, 11:40

"si oricum acum nici la oras nici la tara nu se mai zice "chiloti" ci boxeri,bikini"

yafa 1

23.09.2010, 12:09

arata excelent si trebuie sa fie tare bune, n-am papat in viata mea, pap una de la tine ca sa stiu daca imi place si apoi iti bat la usa sa ma inveti sa fac

Adinacarla 1

23.09.2010, 13:46

am ajuns si eu la o portie.. ma primesti

adriana_bobu 1

23.09.2010, 14:42

in tigaie fara ulei vor iesi coapte.....nu?....oricum cred ca-s foarte bune

Miha 1

23.09.2010, 14:47

Yafa Adina cu drag va poftesc!

Miha 1

23.09.2010, 14:47

Adriana, da...vor fi coapte. Ca niste turte.

Ina 1

23.09.2010, 15:04

Imi plac!

Miha 1

23.09.2010, 15:20

maria_claudia 1

23.09.2010, 15:38

rivka 1

23.09.2010, 20:33

VREAU!

si eu voi face merge la favorite!

Miha 1

23.09.2010, 20:45

Ma bucur ca-ti place Rivka!
Multumesc Maria!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu piept de pui