Pîrjoale de praz

de Gouda in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2010 | 12849 vizualizari

 

Pentru amatorii de praz!

 

INGREDIENTE

  • 600 g praz
  • 500 g cartofi
  • 80-100 g făină
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • mix condimente georgiene
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pîrjoale de praz:

  Se pune la fiert prazul tăiat în apă cu sare. Deoparte se fierb cartofii şi apoi se dau prin maşina de tocat împreună cu prazul fiert.

  Se adugă în pasta obţinută făină, sare, piper, condimente şi caşcavalul ras. Se fac pîrjoale cu mîna apoi se prăjesc pe ambele părţi în ulei bine încins.

  Poftă maaare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pîrjoale de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti