Pîrjoale de praz

de Gouda in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2010 | 12459 vizualizari

 

Pentru amatorii de praz!

 

INGREDIENTE

  • 600 g praz
  • 500 g cartofi
  • 80-100 g făină
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • mix condimente georgiene
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pîrjoale de praz:

  Se pune la fiert prazul tăiat în apă cu sare. Deoparte se fierb cartofii şi apoi se dau prin maşina de tocat împreună cu prazul fiert.

  Se adugă în pasta obţinută făină, sare, piper, condimente şi caşcavalul ras. Se fac pîrjoale cu mîna apoi se prăjesc pe ambele părţi în ulei bine încins.

  Poftă maaare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pîrjoale de praz" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chipsuri cu sare