Pipotele si inimioare servite in vas de lemn

de corina241 in Pui, 19 Oct 2010 | 5268 vizualizari

COMENTARII (11)

ionix 1

19.10.2010, 17:35

si eu folosesc des farfuriile de lemn... misto mancarica

gaby_duceag 1

19.10.2010, 17:42

ce-mi plac si mie vasele astea. de mult n-am gatit pipote

Miha 1

19.10.2010, 17:52

Eu n-am facut niciodata.

Corinuta 1

19.10.2010, 17:52

frumos!

lia maria 1

19.10.2010, 18:04

tare bine arata platoul

ela 1

19.10.2010, 18:11

ce buna este mancarea asta....nici eu nu am mai facut demult

adriana_bobu 1

19.10.2010, 20:59

buna...

lilik 1

19.10.2010, 21:39

ce bunatati

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:27

arata super - extra si o poti servi cu ce garni vrei , mamaliguta , pireu , orez , cus-cus
MIha nu-mi vine sa cred cum zice cineva ,, asa ceva nu se exista''

Miha 1

20.10.2010, 17:05

Pai...eu as face, dar cin' sa le manance?

mihaelar63 1

20.10.2010, 17:40

iti spun eu cum sa ,, induci in eroare adversarul '' , faci doar din pipote carnoase , pe care le tai mai marunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor