Pipote cu cartofi noi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2011 | 16599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola pipote
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei
  • tocana de legume/bulion
  • sare
  • piper
  • patrunjel proaspat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote cu cartofi noi la cuptor:

Spalam si curatam pipotele de pielite.

Incingem cuptorul.

Punem pipotele intr-o tava termorezistenta, le acoperim cu apa si dam la cuptor, pana cand acestea se patrund usor.

Punem apoi cartoii taiati cubulete, ceapa, ardeiul si tocana de legume si dam din nou la cuptor pana cand sunt gata si acestea.

La sfarsit condimentam si asezonam cu patrunjel verde.

Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]