Piparus de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 7738 vizualizari

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

22.03.2010, 00:24

prima data am citit papirus
am mancat la manastirea ,, dintr-un lemn '' cu un sos de rosii mixate proaspete , cred ca era foarte putin preparat termic , savuros

nadina73 1

22.03.2010, 00:53

sant grozavi,nu am crezut ca vor fi asa gustosi,dar..............grozavi de buni

Michelle 1

22.03.2010, 08:00

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 08:36

rivka 1

22.03.2010, 10:32

broavo draga...minunati de buni!

Rocsi 1

22.03.2010, 10:52

cred k sunt foarte buni

madi_marin 1

22.03.2010, 17:13

ce-mi plaaaaac......

nadina73 1

22.03.2010, 23:18

multumesc mult fetelor multi pentru toate

mariac 1

25.03.2010, 23:23

nadina73 1

27.03.2010, 11:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Orez cu sfecla rosie