Pilimeni

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2009 | 14904 vizualizari

COMENTARII (12)

luminita20_2006 1

30.05.2009, 17:29

nu stiu dar daca faci si iti ies sa imi zici

Miha 1

30.05.2009, 22:18

Io nu ma bag! E prea complicat pentru mine!

Felicitari Luminita! Foarte bine arata.

MazdaRX8 1

30.05.2009, 23:11

in bucataria ruseasca, e greu de stapinit o reteta traditionala, daca n-ai fost acolo s-o inveti!
Ma mai gindesc daca s-o pun pe site, dar pina una alta vreau sa fac o corectie la denumire: PILMENII... e denumirea corecta!!!
Sory!

MazdaRX8 1

30.05.2009, 23:14

Gresit si modul cum se serveste!

MazdaRX8 1

31.05.2009, 15:09

trebuie sa tii cont de pronuntia ruseasca! nu e ca la noi - cum se scrie asa se pronunta!
iar la servire se face cam asa: se stropesc cu putin otet (mai diluat ca sa nu fie gustul prea "tare") peste care se pune unt si smantana la greu! OK?

MazdaRX8 1

31.05.2009, 15:13

daca tot ai pus si reteta video, atentie cum pronunta rusul si nu italianul denumirea produsului!!!
tot aici vezi si cum pun umplutura! acelasi procedeu e si la vareniki!!!!

Roda 1

31.05.2009, 17:52

Pelmeni sunt asemanatori cu tortellini din bucataria italiana si sunt mai multe posibilitati de servire a acestora.Pot fi serviti , asa cum spune Luminita, sau pot fi serviti in supa de carne , mai ales in Siberia, cu mustar, ridichi ,sos de rosii in alte regiuni ale Rusiei sau chiar fripti in unt dupa ce au fost in prealabil fierti.Oricum s-ar servi, sunt deliciosi.

luminita20_2006 1

31.05.2009, 22:30

DACA NU STIAM CUM SE FAC NU MAI PUNEM RETETA...DE GRESEALA GRAMATICALA SORY ORICUM SE CRIE ALTFEL IN RUSA,,,DAR E DE STIUT CA ELE ACASA IN RUSIA SE FAC SI CU VARZA SUNT DELICIOASE..SI LA MODUL DE SERVIRE CRED CA GRESETI MAZDAR8X

ninaishon 1

01.07.2010, 09:40

servirea se face in felul urmator: dupa ce le-ai scos de la fiert se pune unt ca sa nu se lipeasca si se amesteca bine, cind iti pui in farfurie adaugi cita smintina vrei si intr-o farfurie separata torni putin otet si inmoi fiecare pilimeana in otet si maninci, asa se serveste la noi

iry-gabriela 1

28.02.2012, 05:35

eu cred ca este bun oricum vrem sa mancam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete