Descoperă plăcerea gustului și confortul unei mese cu un delicios pilaf de orez cu pui, o opțiune savuroasă și sățioasă pentru prânz sau cină.
În această rețetă clasică, orezul se îmbină perfect cu aripioarele de pui și arome bogate de condimente. Cu o textură moale și o varietate de ingrediente delicioase, acest pilaf este garantat să satisfacă orice poftă și să aducă un zâmbet pe buzele fiecărui gurmand. Încearcă această rețetă simplă și pregătește o masă de neuitat pentru întreaga familie
Iata cum se prepara Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa
Punem ceapa la prajit in ulei pana devine sticloasa, adaugam morcovul lasam mai un minut dupa care punem aripioarele de pui le lasam putin , apoi adaugam apa cat sa le acopere, piper si cimbru si lasam la fiert.
Punem orezul la fiert in 6 cani de apa; dupa ce a fiert, il punem peste carnea fiarta, amestecam si mai lasam cateva minute, apoi oprim focul si punem patrunjelul.
Poti incerca si varianta de Pilaf de post cu ciuperci sau Pilaf sarbesc care merge de minune cu niste Castraveti murati la soare.