Pilaf de orez cu parmesan si piept de pui pane

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 4847 vizualizari

 

Sotul meu si-a dorit sa ii fac pilaf, el a facut pieptul  de pui, taiat gen nuggets.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru pilaf:
  • 250 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ardei
  • 3-4 morcovi
  • 1 lingura unt
  • 3 cani de supa
  • parmesan dupa gust
  • sare
  • piper mozaic
  • frunza de patrunjel
  • suc de rosii-1 cana
  • putin cimbru
  • piper cayenne
  • Ingrediente pentru piept de pui pane:
  • 500 gr piept de pui
  • sare
  • piper mozaic
  • boia
  • 1 ou
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu parmesan si piept de pui pane:

Pregatirea pilafului:

Intr-o oala de marime mijlocie se caleste ceapa in unt. Apoi se adauga morcovul ras si o lingurita de zahar. Se caleste la foc mediu.

Apoi se adauga orezul, supa,cimbrul, rosiile in sos propriu, piperul mozaic si cayenne, sarea si se lasa sa fiarba la foc mic.

Intre timp se adauga si ardeiul taiat cubulete.

Se fierbe pana este orezul gata.

Catre sfarsit se supravegheaza si amesteca in continuu.

Cand este gata se ia de pe foc se adauga parmesanul si  patrunjelul si se serveste calda.

Pregatirea pieptului de pui pane:


Bucatile de piept de pui se taie gen nuggets.

Se presara sare, piper si boia peste ele.

Apoi se dau prin oul batut cu furculita.

Pe urma se dau prin pesmet si apoi se prajesc in tigaia incinsa, pana devin aurii.

Se serveste cald!

 

TIPS-URI

1

O combinatie minunata de pilaf cu piept de pui pane si o salata de ardei copti sau cu sfecla rosie.

2

Optional se adauga putin vin alb si parmesan (in pilaf).

3

Se pot alege condimentele preferate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu parmesan si piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

29.12.2015, 21:23

Vin la tine la masa maine!

mirela0911 1

30.12.2015, 09:52

Perfectă pentru prânz!

Corinuta 1

26.01.2016, 19:19

Si din asta vreau!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto