Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa

de alinutzika in Pui, 3 Sep 2011 | 44854 vizualizari

 

Încântă-ți familia cu o rețetă de pilaf de orez cu pulpe, perfect echilibrată și plină de arome. Află cum să pregătești acest fel de mâncare tradițional, simplu și delicios.
Pentru acest Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpe de pui, orez, ardei, ceapa, morcovi.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa
  • 6 ciocanele de pui (pulpe inferioare)
  • 2 cani mari orez
  • ulei
  • sare, piper, vegeta
  • patrunjel
  • 2 ardei rosii
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa:

Cum se prepara Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa

Se toaca ceapa, morcovul si ardeii si se pun intr-o tigaie la calit, in ulei. Cand sunt calite pe jumatate, se adauga ciocanelele si se condimenteaza. Se lasa la prajit. Daca incepe sa se prinda de tigaie, adaugati apa. Cand sunt pe jumatate prajite pulpele, se adauga orezul. Se lasa cateva minute la prajit, apoi se adauga apa fierbinte, pana il acopera. Daca mai e nevoie, in timp ce fierbe, adaugati apa, dar fierbinte.
Se serveste cu patrunjel. 

Incearca si reteta de Ghiveci sarbesc cu pui, o mancare foarte gustoasa sau reteta de Pilaf cu ciuperci si pui.

Iti recomandam si varianta de Orez cu spanac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui