Încântă-ți familia cu o rețetă de pilaf de orez cu pulpe, perfect echilibrată și plină de arome. Află cum să pregătești acest fel de mâncare tradițional, simplu și delicios.
Pentru acest Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpe de pui, orez, ardei, ceapa, morcovi.
Cum se prepara Pilaf de orez cu ciocanele - Reteta de mancare ca la mama acasa
Se toaca ceapa, morcovul si ardeii si se pun intr-o tigaie la calit, in ulei. Cand sunt calite pe jumatate, se adauga ciocanelele si se condimenteaza. Se lasa la prajit. Daca incepe sa se prinda de tigaie, adaugati apa. Cand sunt pe jumatate prajite pulpele, se adauga orezul. Se lasa cateva minute la prajit, apoi se adauga apa fierbinte, pana il acopera. Daca mai e nevoie, in timp ce fierbe, adaugati apa, dar fierbinte.
Se serveste cu patrunjel.
Incearca si reteta de Ghiveci sarbesc cu pui, o mancare foarte gustoasa sau reteta de Pilaf cu ciuperci si pui.
Iti recomandam si varianta de Orez cu spanac.