Pilaf de orez cu carne si salata

de deyzy93 in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2013 | 4113 vizualizari

 

De tinut minte......niciodata sa nu adaugati langa pilaful de orez carnati, in schimb puteti pune orice fel de carne doriti.

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 cani orez
  • ulei
  • sare
  • 1 cana suc de rosii
  • patrunjel
  • 1 bucata carne
  • 1 catel usturoi
  • salata
  • 2 cepe verzi
  • zahar
  • otet

Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu carne si salata:

Taiati ceapa, morcovul si ardeiul cubulete mici si le puneti la calit in ulei si 1 praf de sare , iar pe parcurs adaugati cate 1 canita de apa, dupa ce s-au calit puneti carnea si adaugati apa cat sa treca peste carne cu 2 degete. Dupa ce s-a fiert carnea de 3 sferturi mai adaugati apa si puneti si orezul. Inainte sa fie orezul fiert in totalitate puneti si 1 cana de suc de rosii. Cand este totul fiert adaugati patrunjelul si gustati de sare. Stingeti focul si lasati sa se domoleasca.

Pana se domoleste mancarea spalati salata si o rupeti putin (sa nu o taiati niciodata pentru ca isi pierde gustul) taaiti marunt usutoiul si il puneti peste salata, la fel procedati si cu ceapa....amestecati bine si adaugati sare, zahar , ulei si putin otet, le amestecati bine si le puneti cateva minute la rece. Inainte de a se servi gustati si mai adaugati daca mai trebuie ceva.

Acum totul este gata pentru servit....Sper sa va placa!

                                                 POFTA  BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu carne si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan