Pilaf cu legume si carnati bio

de jolygina in Mancaruri cu carne, 5 Oct 2010 | 4756 vizualizari

COMENTARII (13)

jolygina 1

05.10.2010, 01:58

yupi in sfarsit am reusit sa pun si eu poze fara sa ma enervez ca-s mari

kamy 1

05.10.2010, 09:44

bun pilaful dar cu carnati nu am mancat niciodata

La Ancuta 1

05.10.2010, 10:00

Laly 1

05.10.2010, 10:09

Am ajuns si eu la o portie

mihaelar63 1

05.10.2010, 10:09

multam de idee , rapid si bun

jolygina 1

05.10.2010, 15:39

cu placere mihaelar63 ma bucur foarte mult cand vad ca cineva face dupa reteta mea foarte mult

Bunica 1

05.10.2010, 20:16

indurare....... ......vreau si eu o lingura......sau cel putin o bucatica de carnat

jolygina 1

05.10.2010, 20:47

cu cea mai mare placere bunica ,din toata inima iti trimit o potrie

nadina73 1

07.10.2010, 01:58

imi place vreau si eu

jolygina 1

07.10.2010, 02:09

cum sa nu nadina

mamaica 1

11.10.2010, 21:16

ce inseamna carnati bio ,fara boia sau ,banuiesc ca si carnati care ii facem de craciun sunt bio

symo 1

22.03.2012, 20:32

arata bestial,felicitari!

jolygina 1

22.03.2012, 21:09

msk symo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute