Pilaf cu ghebe

de Michelle in Mancaruri de post, 3 Dec 2009 | 19088 vizualizari

 

INGREDIENTE

o cana de orez,o mana de ghebe,2 morcovi,2 cepe,patrunjel,ulei,in jur de 3 cani apa,3 lg bulion de ardei,delikat,cimbru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ghebe:

Ceapa,morcovul se curata.Ceapa se toaca si se pune impreuna cu o jumate de cana de apa la calit,se razuieste si morcovi pe razatoarea mica si se adauga peste ceapa impreuna cu bulionul de ardei.Ghebe se toaca dupa preferinta si se adauga peste ceapa.Adaugam orezul si apa.Cand orezul e fiert adaugam delikat,patrunjel,cimbru,ulei si stingem focul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Michelle 1

04.12.2009, 08:37

e sezonul ghebelor daca ai in camara sau in congelator!je je je

luminita20_2006 1

04.12.2009, 09:52

nici eu nu am mancat asa ceva...tre sa caut sa incerc si eu...ca m-ati facut taree curioasa

Irina 1

07.12.2009, 23:23

Ghebe! Abia astept sa ajung si eu la mama sa pap si eu...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]