Pilaf cu ghebe

de Michelle in Mancaruri de post, 3 Dec 2009 | 17747 vizualizari

 

INGREDIENTE

o cana de orez,o mana de ghebe,2 morcovi,2 cepe,patrunjel,ulei,in jur de 3 cani apa,3 lg bulion de ardei,delikat,cimbru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ghebe:

Ceapa,morcovul se curata.Ceapa se toaca si se pune impreuna cu o jumate de cana de apa la calit,se razuieste si morcovi pe razatoarea mica si se adauga peste ceapa impreuna cu bulionul de ardei.Ghebe se toaca dupa preferinta si se adauga peste ceapa.Adaugam orezul si apa.Cand orezul e fiert adaugam delikat,patrunjel,cimbru,ulei si stingem focul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Michelle 1

04.12.2009, 08:37

e sezonul ghebelor daca ai in camara sau in congelator!je je je

luminita20_2006 1

04.12.2009, 09:52

nici eu nu am mancat asa ceva...tre sa caut sa incerc si eu...ca m-ati facut taree curioasa

Irina 1

07.12.2009, 23:23

Ghebe! Abia astept sa ajung si eu la mama sa pap si eu...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu marar verde si sos fin de rosii