Pilaf cu carne si rosii

de Miha in Pui, 27 Apr 2011 | 6055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata radacina telina
  • 2 rosii
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne si rosii:

Copanelele se curata, se spala si se prajesc usor in ulei bine incins. Se adauga ceapa tocata marunt si radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici, rosiile oparite, curatate de coaja si tocate marunt sau date prin blender si se calesc usor. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa, apoi se adauga si orezul spalat si scurs. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se da la cuptor la foc mediu, pana scade zeama si orezul se umfla. Cu putin timp inainte de a scoate din cuptor se pune patrunjelul verde tocat si se omogenizeaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de pui