Piftie de porc

de oO_ acnA _Oo in Porc, 29 Dec 2012 | 4411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 urechi porc
  • 4 picioare porc
  • 2 foi de dafin
  • sare grunjoasa (dupa gust )
  • pieper boabe (dupa gust )
  • catei de usturoi (dupa gust)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de porc:

Spalam bine carnea de porc (daca are par o  parlim  putin la flacara aragazului).

Se aseaza intr-o oala mai mare si se acopera cu apa apoi se lasa la fiert cu cateva boabe de piper , doua frunze de dafin si  sare grunjoasa (la foc mic).Se spumeaza mereu. Trebuie sa fiarba pana cand carnea se desface usor de pe oase.

Scoatem oasele si asezam carnea pe fundul mai multor caserole catering.

Separat curatam usturoiul , il pisam si il adaugam in zeama in care a fiert carnea, mai adaugam putina sare dupa gust , apoi se strecoara si se toarna zeama in caserole.

O dam la rece cateva ore ....Pofta Buna! :),

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc .