Piftie de curcan

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2010 | 16955 vizualizari

COMENTARII (71)

Ina 1

01.07.2010, 21:13

la ingrediente nu e vorba de aripile mele, ci de ale curcanului

Rocsi 1

01.07.2010, 21:29

hmmm...si ai papt fara noi?oricum sunt foarte bune

Ina 1

01.07.2010, 21:30

am zis sa fac cat mai este racoare.... si chiar am papat-o rapid . A fost gustoasa si usoara, deloc grasa

Miha 1

01.07.2010, 21:36

Ina 1

01.07.2010, 21:42

miha

ana 1

01.07.2010, 22:10

Ina ma omori cu asta ,imi place foarte mult

silvi0ara 1

01.07.2010, 22:59

Nu mai trec pe aici asa de taziu ca ma apuca foamea.Deja am idei pentru ce gatesc sambata.

jolygina 1

01.07.2010, 23:12

preferata mea

Laly 1

02.07.2010, 00:43

Ina draga daca erau aripile tale cu ce ne mai scriai acum?

gaby_duceag 1

02.07.2010, 07:13

buna dimineata! trezirea! am facut cafelutza! piftie papam la pranz, fac eu mamaligutza, fug sa caut mic dejun

Ina 1

02.07.2010, 07:48

Ana, nu te omor, ca e comestibila, bre. Am mancat si eu, jur!

Ina 1

02.07.2010, 07:49

Silvi0ara, sambata vin la tine, ca eu nu mai am

Ina 1

02.07.2010, 07:50

Jolygina, eu nu prea ma omor cu piftia, dar daca e de pasare, pap multa

Ina 1

02.07.2010, 07:50

LALY, gaseam eu...

Ina 1

02.07.2010, 07:51

Gabytzo, mamaliga pentru piftie? 'Neatza buna!!

gaby_duceag 1

02.07.2010, 08:05

???ce??tu piftia n-o mananci cu mamaliga????eu altfel nu ti-o mananc decat cu mamaliga fierbinte . suna ciudat? )))

Ina 1

02.07.2010, 08:08

Tu vorbesti serios, mah?

Ina 1

02.07.2010, 08:09

Am mai vazut pe cineva ca o mananca doar cu o lamaie stoarsa deasupra, dar cand am incercat, am aruncat si piftia

Julie 1

02.07.2010, 08:09

Mi-ai facut o pofta...
Eu vreau fara mamaliga

gaby_duceag 1

02.07.2010, 08:10

bai, ce-aveti cu mamaliga mea? )) da, ina, vb foarte serios. mai ales iarna, cea de porc afumat.mmmmmm

Ina 1

02.07.2010, 08:19

Gaby, n-am decat sa te cred...dar ma gandesc ca-n stomac ajunge ciorba de curcan, ca se topeste piftia de la mamaliga

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:20

pe mine m-ar interesa cat a avut piciorusul de porc? daca aripile erau de 1.3 kg .
eu servesc piftia asezonata cu otet, piper si ceapa rosie . gaby cum e piftia de porc afumat ?

Ina 1

02.07.2010, 08:21

Julie, cum sa nu?

Ina 1

02.07.2010, 08:22

Mihaela, doua aripi au avut 1,3 kg ( erau in vid, cu eticheta de cantar ) Piciorusul cam 0,5 , cred.... Piftia din carne afumata este dementiala!!!! Si eu fac iarna!!!!!

gaby_duceag 1

02.07.2010, 08:22

)))ina)neah! nu-i adevarat)).bai, pe bune; de sarbatori facem si mancam NEAPARAT cumamaliga. nu se atinge nimeni de ea, fara.moldoveni ciudati))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi