Piept de purcelus cu cartofi, la cuptor

de mihaelar63 in Porc, 5 Ian 2019 | 2806 vizualizari

COMENTARII (15)

RODIMUR 1

05.01.2019, 19:45

Bun, bun tare..!

MotanLaOale 1

05.01.2019, 19:58

bun bun

vasimur 1

05.01.2019, 20:02

Panacris 1

05.01.2019, 20:04

Pfff, mai pune de-o tava Mihaela! Zmeisorii se pornesc la drum

Rocsi 1

05.01.2019, 20:04

Stiu ca este bun pieptul de purcelus, dar pentru mine cartofii sunt cei mai buni, ce-i mai grozavi, ca doar sunt preferatii mei!

Catalina L 1

05.01.2019, 20:10

minunat

mihaelar63 1

05.01.2019, 20:21

Rocsi , asa spun si eu ca si tine . De data aceasta carnea a iesit perfecta , cu usoara crusta si in interior suculenta si savuroasa

Adi 1

05.01.2019, 20:41

Bun!

Lau 1

05.01.2019, 21:29

ce papa bunnn

Ancutsa 1

05.01.2019, 21:35

Ce bine arata!

mihaelar63 1

05.01.2019, 23:00

Ancutsa , bine ar fi fost sa poti si gusta !!!

Rahela Velicu 1

05.01.2019, 23:23

mirela0911 1

06.01.2019, 19:01

Ce bine arata...

Gherca Daniela 1

08.01.2019, 10:50

bun, bun!

dantes 1

09.01.2019, 11:06

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotoroage - racituri din Banat