Am dezghetat congelatorul azi de dimineata si am gasit printre altele si o bucata de piept de purcel, mai din toamna si am dat fuguta l-am feliat ,l-am condimentat l-am trintit inrt-o tava si gata cu el la cuptor .. ce a iesit veti vedea .. era bine incercat cu bere ca si coastele lui Cleo dar nu am avut .
Am feliat pieptul de porc in felii mai grosute l-am asezat intr-o tava l-am condimentat cu: sare ,piper si putina boia (pentru culoare).
Am zdrobit cateii de usturoi ,apoi am adaugat un pahar de 200 ml apa (fara grasime fiindca lasa pieptul ).Am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptorul incins la 200 grade .
Am lasat 40 min.
Inainte cu 10 min. de a fi gata am luat folia pentru a se rumeni frumos.
Gata taman bun pentru consum ..
1
Linga merge o garnitura de ce vreti voi:piure,varza calita,cartofi natur ,legume asortate ..
2
Muraturi sau salata merge bine
3
Si dupa, un pahar cu vin rosu demisec..