Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2019 | 3342 vizualizari

 

 Un aperitiv simplu de preparat dar de efect . Nu este o problema daca  ati preparat prea mult . Se poate face un sos de ciuperci alaturi si aveti o masa calda .
"Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 100 gr ulei floarea soarelui
  • 50 gr unt
  • 2 catei usturoi
  • 3-4 fire lungi de cabanos uscat
  • gogosari marinati -productie proprie
  • oregano uscat maruntit -optional
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati:

  1. Pieptul de pui se spala si se usuca de excesul de apa cu ajutorul servetelor . 
  2. Gogosarul marinat se scoate din borcan si se scurge de zeama .
  3. Alegeti un cabanos uscat si subtire pe care il veti introduce cu usurinta in pieptul de pui .
  4. Taiati pieptul de pui in doua pe lungime .Sarati si piparati .
  5. Daca va place condimentati si cu oregano maruntit .
  6. Cu ajutorul unui cutit bine ascutit se face o intepatura pe lungimea pieptului de pui .
  7. In aceast loc se introduce cabanosul uscat si felii de gogosar marinat .
  8. Se infierbanta uleiul in care se adauga untul .
  9. Untul la prajire va da o culoare frumoasa rumena .
  10. Se pune in la prajit si doi catei de usturoi taiati in doua ca sa dea gust bun.

    Cand usturoiul este prea rumenit se scoate afara . In caz contrar el va da amareala uleiului de prajit .

     

  11. Prajiti bucatile de piept de pui umplute pana devin rumene .
  12. Lasati sa se odihneasca carne acoperita cu o folie de aluminiu sau hartie , dupa prajire 10 minute .
  13.  Feliati pieptul de pui si serviti pe o farfurie/platoyu  , frumos decorat .

     Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Nu este o problema daca ati preparat prea mult . Se poate face un sos de ciuperci alaturi si aveti o masa calda .

2

Alegeti un cabanos uscat si subtire pe care il veti introduce cu usurinta in pieptul de pui .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu cabanos si gogosari marinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Constelatialeu 1

30.12.2019, 22:55

Ce bine ai impanat pieptul ala...

Rocsi 1

03.01.2020, 20:37

Ce grozave sunt aceste rulade! Obisnuiesc sa fac si eu, mai ales cand am musafiri sau pentru sarbatori!

dantes 1

04.01.2020, 10:22

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi