Piept de pui pe gratar

de corina241 in Pui, 5 Ian 2011 | 3699 vizualizari

 

Foarte usor de facut si de digerat;)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • 1 cescuta de orez
  • 1 lingura de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe gratar:

Carnea spalata se portioneaza si se bate usor pe o singura parte.

Pregatim o tigaie speciala pentru gratar,condimentam carnea si o punem la foc potrivit intorcand-o din cand in cand sa nu se arda.

Orezul il spalam bine in apa rece,iar apoi il punem intr-o craticioara cu putin ulei si-l lasam sa se inmoaie putin.

Stingem cu un putina apa,condimentam dupa gust cu sare si piper si-l mai lasam cca 7-8 minute la foc potrivit.

Servim carnea si orezul impreuna cu o salata sau orice doriti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui condimentat, la cuptor