Piept de pui la gratar

de adela1981 in Pui, 6 Oct 2012 | 2915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr piept de pui dezosat si fara piele
  • sare, piper negru
  • boia de ardei iute
  • cativa stropi de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul de pui se taie in felii cat mai subtiri .
Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei iute si se stropesc cu cativa stropi de ulei de masline.
Se dau o ora la rece.
Apoi se frig pe gratar (eu am facut pe gratarul aragazului).
Asta este tot, serviti cu o portie de risotto cu legume si aveti un pranz minunat.

Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de Pui la Gratar cu Sos Gorgonzola (Reteta Video)