Piept de pui la cuptor

de - Andreea - in Pui, 19 Oct 2018 | 6380 vizualizari

 

Vazusem aceasta reteta intr-un video pe net... si parea pe placul meu .Asa ca m-am pus pe treaba :) si pot spune ca a fost delicios puiul !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati piept pui
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei gras
  • 1 rosie
  • 125 gr mozzarella
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor:

Pieptul de pui dezosat se spala si se sterge apoi cu un servet. Se cresteaza si se presara sare. 

Dovlecelul il taiem rondele, ardeiul gras il taiem fasii si rosia o taiem rondele, apoi jumatati.

Luam fiecare jumatate de piept de pui si umplem alternand cu legume.

Asezam carnea intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram mozzarella taiata fasii.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C.

Cand pieptul de pui este gata, il scoatem si il servim cald.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui asiatic cu susan negru