O mancare delicioasa pe care o pregatesc atunci cand sotia mea spune mi-e lene sa gatesc:)))))
Pieptul de pui l-am spalat si l-am taiat julienne. L-am condimentat cu sare, piper, condimente pentru pui. Am incins intr-o cratita putin ulei si am pus la calit pieptul de pui. Separat am taiat ceapa si am adaugat-o peste pui si putina apa si am lasat sa fiarba pana am preparat sosul de smantana.
La prepararea sosului am pus untul sa se incinga intr-o tigaie. Am adaugat faina. Se stinge compozitia astfel obtinuta cu laptele, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Am adaugat si ciupercile. Am condimentat cu sare si piper si am adaugat smantana. Se serveste alaturi de puiul facut, salata verde sau muraturi. Pofta buna!
1
La prepararea sosului de smantana putem folosi ca arome usturoi, lamaie,marar,fiecare dupa preferinta.
2
Compozitia se lasa sa dea in cateva clocote pentru ca mixtura sa se ingroase.