Pieptul de pui se piperează și se acoperă cu usturoi.
Pe o planșetă se așează 4 felii de Pancetta, una lângă alta. Deasupra, se așează 2 frunze de salvie, apoi o bucată de piept de pui, în mijloc. Se așează alte 2 frunze de salvie și se aduc capetele de la Pancetta peste pui astfel încât acesta să fie complet acoperit.
Se procedează la fel cu bucata de pui rămasă și restul de Pancetta și salvie.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei, se așează bucățile de mere. Se presară sare grunjoasă, piper și se toarnă puțin ulei de măsline. Se amestecă puțin pentru ca merele să fie acoperite de ulei.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie, apoi se prăjesc bucățile de pui până când Pancetta devine crocantă.
Se așează deasupra merelor din tavă.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade și se gătesc 20-25 de minute.
Se servesc împreună cu Tagliatelle în sos cremos cu salvie crocantă și alune de pădure: http://www.bucataras.ro/retete/tagliatelle-in-sos-cremos-cu-salvie-crocanta-si-alune-de-padure-58714.html