Piept de pui in crusta de mustar

de Bucataras in , 9 Noi 2017 | 8824 vizualizari

 

Pieptul de pui poate deveni o masa sofisticata daca ii faci cu condimente bune. Reteta video de mai sus te va ajuta sa iti iasa perfect! 

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui – 1 piept intreg (taiat in 4)
  • Mustar Dijon Kamis – 3 linguri
  • Mustar Clasic Kamis – 3 linguri
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Ierburi de provence – 2 linguri sau amestec din busuioc, cimbru, oregano si rozmarin
  • Condimente pentru pui Kamis – 1/4 plic
  • Usturoi granulat – ¼ plic
  • Parmezan ras – 80 g
  • Pesmet auriu – 50 g
  • Sare, piper mozaic – dupa gust
  • Patrunjel tocat pentru servire – ½ legatura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de mustar:

Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius;

Taie fiecare piept de pui pe jumatate, pentru a realiza 4 bucati;

Optional puteti bate puiul cu un ciocan de carne pentru a-l subtia putin;

Asezoneaza ambele parti cu sare si piper;

Amesteca cele 2 tipuri de mustar si uleiul de masline.

Intr-un atasament cu tocator de blender, adauga parmezanul ras, ierburile de provence ( sau amestescul de cimbru, oregano, rozmarin, busuioc),  usturoi granulat, condiment pentru pui Kamis, parmezan si pesmet auriu

Macina totul impreuna.

Unge pieptul de pui cu mustarul (folosind o pensula) si trece-l prin compozitia tocata;

Pune bucatile de pui intr-o tava cu hartie de copt si bag-o in cuptor la 180 de grade C, pentru 10 min;

        Presara patrunjel deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa