Piept de pui cu sunca si cascaval

de AncaAly in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2011 | 5179 vizualizari

COMENTARII (13)

LUK 1

16.08.2011, 16:26

sigur e bun..un fel de cordon bleu dar din pui

Lau 1

16.08.2011, 16:26

delicios

AncaAly 1

16.08.2011, 16:53

Da Luk...un fel de cordon bleo..sub alta forma....

AncaAly 1

16.08.2011, 16:54

Ms sufletista...

Cris2711 1

16.08.2011, 18:59

mirela0911 1

16.08.2011, 19:07

delicios

Rocsi 1

16.08.2011, 19:19

o bunatate

AncaAly 1

16.08.2011, 19:53

ms ms..

alinutzika 1

16.08.2011, 21:25

un fel de gordon bleu, nu? Foarte bun...

AncaAly 1

17.08.2011, 12:30

asa ceva alinutzika... aceleasi ingrediente...(cel putin eu aceleasi folosesc si la cordon bleo) doar k asta e la cuptor si iti i-a mai putin timp sa-l faci...

adry88 1

18.08.2011, 11:33

grozav de bun

AncaAly 1

18.08.2011, 13:11

ms...

marcela1979 1

30.08.2011, 11:32

e delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv calda