Piept de pui cu sos de smantana si muștar

de RODIMUR in Pui, 27 Apr 2018 | 4774 vizualizari

COMENTARII (25)

elucubratiiculinare 1

27.04.2018, 08:56

o mancarica deosebita

RODIMUR 1

27.04.2018, 09:12

Mulțumesc, Mihaela!

vasimur 1

27.04.2018, 09:39

miki_a 1

27.04.2018, 10:20

Îmi place....

RODIMUR 1

27.04.2018, 10:47

Bine, Miki! Chiar merită, pentru că este foarte bun...Iar eu fac, de obicei, mult sos, pentru că așa-mi place...

Ksenya 1

27.04.2018, 11:15

bun-bun

Bunica 1

27.04.2018, 12:07

RODIMUR 1

27.04.2018, 12:18

Mulțumesc frumos, Ksenya!

RODIMUR 1

27.04.2018, 12:18

Buni,

Cris2711 1

27.04.2018, 12:26

Bun pentru masa de pranz

RODIMUR 1

27.04.2018, 13:02

Așa e, Cris. Eu am făcut pentru masa de prânz de ieri...Merci!

Rahela Velicu 1

27.04.2018, 15:31

xana 1

27.04.2018, 15:33

Delicios

RODIMUR 1

27.04.2018, 15:46

Mulțumesc, Mimi!

RODIMUR 1

27.04.2018, 15:46

Mulțumesc frumos, Xana!

Rocsi 1

27.04.2018, 18:57

Eu sunt cea care consuma cel mai mult piept de pui la mine in casa, iar ce ai pregatit tu aici, este cu siguranta foarte bun. Pieptul cu acest sos de smantana se combina grozav!

RODIMUR 1

27.04.2018, 19:48

Rocsi și nouă ne place tare mult acest sos. Așa, îl mănâncă și soțul meu. Mie îmi place pieptul de pui, oricum ar fi gătit..Merci!

Corinuta 1

28.04.2018, 00:19

Tare bun cred ca e!

RODIMUR 1

28.04.2018, 07:29

Da, Corinuța, a fost tare bune...! Merci!

dantes 1

28.04.2018, 09:31

Bun!

RODIMUR 1

28.04.2018, 09:38

Mulțumesc frumos, Dante!

mirela0911 1

29.04.2018, 11:06

Bun trebuie sa fi fost!

RODIMUR 1

29.04.2018, 11:44

Da, Mirela, a fost tare bun, dar garnitura, de această dată, a fost numai de încercare (să văd cum e sparanghelul ). Altă dată, voi asocia, ca dintotdeauna, cus-cus, sau cartofi natur, pentru că așa mi se pare și mai bun...!

Catalina L 1

30.04.2018, 19:00

ce pofta mi-ai facut de pui cu smantana
interesant modul de coacere al sparanghelului, de obicei il fierb in apa sau la aburi
te pup

RODIMUR 1

30.04.2018, 20:01

Mulțumesc, Cătălina! Pentru sparanghel, m-am interesat de rețetă, pentru că voiam să văd cum e... Oricum, altă dată, voi avea aceeași garnitură ca de obicei. Nu mai sunt curioasă...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel