Piept de pui cu sos de dovleac copt

de vero_closca in Pui, 10 Oct 2010 | 7230 vizualizari

COMENTARII (13)

silvi0ara 1

10.10.2010, 15:43

Foarte bun,mai ales pentru dieta.

La Ancuta 1

10.10.2010, 16:12

mie nu imi place dovleacul copt, dar reteta ta arata bine. 5 furcu

Bunica 1

10.10.2010, 16:59

Interesant sos !

nadina73 1

10.10.2010, 17:20

imi place cum suna reteta5f

kamy 1

10.10.2010, 17:24

5f

lilik 1

10.10.2010, 17:48

interesant.....chiar mai am in frigider niste dovleac

Anamaria7 1

10.10.2010, 19:14

grozaav! uite inca o reteta faina cu pui (ca aia a mea cu sos de struguri ) 5 x

diaconta 1

10.10.2010, 21:49

interesanta combinatie

vero_closca 1

10.10.2010, 22:48

Miha 1

11.10.2010, 00:36

Zic si eu ca Dia...interesant!

Corinuta 1

11.10.2010, 11:57

elena1988 1

08.02.2011, 13:13

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant