Piept de pui cu smantana si ciuperci

de miremirc in Pui, 20 Mai 2012 | 15252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 250 ml smantana
  • 1 borcan mic cu ciuperci (280 g)
  • 1/4 lgt seminte chimen (optional)
  • 1 lg faina
  • 2-3 lg unt
  • 2 catei de usturoi
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ciuperci:

     Topim untul, apoi adaugam ceapa taiata . Calim cateva minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete mici, sarea, piperul si lasam pe foc, timp de 5 minute, timp in care mai amestecam din cand.

Adaugam ciupercile si mai lasam 10 minute pe foc , amestecand din cand in cand.

Presaram curry si omogenizam.
Luam de pe foc si turnam in fir subtire peste pieptul de pui , smantana amestecata cu faina si cu putina apa.

  Punem din nou pe foc, timp de 3-4 minute.La sfarsit de tot adaugam usturoiul trecut prin presa .

  Servim pieptul de pui cu smantana langa o portie de mamaliguta sau piure de cartofi si o salata de cruditati sau chiar muraturi.

    Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aripioare "varatice"