Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

de mirela0911 in Pui, 18 Sep 2016 | 17220 vizualizari

COMENTARII (19)

deyutzky 1

18.09.2016, 13:19

Delicios!

Renataedina 1

18.09.2016, 13:20

Constelatialeu 1

18.09.2016, 13:26

Si tu ti-ai luat nevasta?

T I M E A 1

18.09.2016, 14:12

Imi place ce ai facut

MotanLaOale 1

18.09.2016, 14:23

bun bun

diaconta 1

18.09.2016, 17:22

Bun dom'le,bun!

mirela0911 1

18.09.2016, 18:21

Va multumesc!

Bucataras Medi 1

18.09.2016, 18:59

Bun.

Bya Ralu 1

18.09.2016, 19:16

bun bun

Rahela Velicu 1

18.09.2016, 21:37

mirela0911 1

19.09.2016, 20:01

Va multumesc!

Rocsi 1

19.09.2016, 20:32

Un preparat bun si gustos!

Catalina L 1

20.09.2016, 15:58

ce bine l-ai gatit

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 13:32

ce bine arata!

dantes 1

06.10.2016, 07:40

Bun!

Aletta 1

06.10.2016, 15:51

wow,ce mancare buna

Rahela Velicu 1

06.10.2016, 21:47

andreeadeea 1

20.10.2016, 16:01

arata super. cat se lasa la cuptor? aroximativ. Multumesc

mirela0911 1

21.10.2016, 10:35

Andreeadeea Mulțumesc! Aproximativ o jumătate de ora ar ajunge acoperit cu folia, pieptul se face repede, și încă câteva minute fără folie pentru a se rumeni ușor deasupra, sa nu fie palid! Acum depinde și de cuptor, plus minus câteva minute! O zi buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu frunze de curry