Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 6 Ian 2017 | 5911 vizualizari

 

Un fel de mancare rapid, gatit cu "resturi". Pieptul de pui a ramas de la puiul facut la cuptor cu o seara in urma, la fel si piureul, iar ardeiul si porumbul dulce se gasesc mereu la mine in frigider ;) Asa ca a iesit o cina pe cinste si nu am fost nevoita sa arunc mancarea ramasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 6 linguri piure de cartofi
  • o jumatate ardei
  • 150 g porumb dulce
  • 170 g cascaval ras
  • 150 ml vin alb demisec
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor:

  1. Pieptul de pui se taie cubulete, ardeiul bastonase, iar cascavalul se da pe razatoare.
  2. Bucatile de piept de pui se asaza intr-un vas termorezistent, se pune sare si piper, apoi se adauga porumbul scurs, ardeiul, vinul si jumatate din cantitatea de cascaval ras.
  3. Piureul se intinde deasupra, iar, la sfarsit, se presara restul de cascaval.
  4. Se da la cuptor 35-40min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]