Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei

de Alina26 in Pui, 28 Apr 2013 | 21189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g piept de pui
  • 500g ciuperci champignons
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 5 fire patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei:

Spalam pieptul de pui,il taiem cubulete si il punem la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline.Curatam ceapa,o taiem si o punem in tigaie,dupa ce s-a prajit putin pieptul de pui.

Intre timp spalam ardeii  si ii taiem mai mare.Spalam si ciupercile si le taiem felii.Ardeii si ciupercile le adaugam in tigaie,punem sare si piper,mestecam si acoperim cu un capac la foc potrivit. Lasam sa scada tot lichidul,pana s-a facut ardeiul.Circa 20 de minute.Mie imi place ardeiul putin mai crocant.

Spalam patrunjelul,il tocam marunt si il punem la urma.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si maioneza