Piept de pui crocant

de Adele in Pui, 17 Apr 2015 | 4821 vizualizari

 

Poate cel mai iubit snitel de catre cei mici si de catre cei mari :P

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui.
  • 1 ou.
  • 1 lingura lapte.
  • sare.
  • piper.
  • rozmarin.
  • pesmet.
  • 2-3 linguri parmezan ras.
  • ulei pentru prajit.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se condimenteaza cu sare, piper si cateva linguri de bere (optional) se pune la rece cateva minute.

Se pregateste oul care se bate cu lapte, sare si rozmarin (puteti folosi si alt condiment), dupa care se pregateste si pesmetul care se amesteca cu parmezanul ras.

Se pune  tigaie cu ulei pe foc, se ia pieptul de pui se trece prin ou, dupa care prin pesmet, se trece din nou prin ou si la final prin pesmet se preseaza bine si se prajeste pe ambele parti pana devine crocant si de culoare aurie.

Se scoate si se aseaza pe hartie ,astfel in cat sa se absoarbe uleiul in exces.

Se serveste cu cartofi prajiti ,pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]