Piept de pui crocant

de T I M E A in Pui, 23 Aug 2012 | 6387 vizualizari

 

Pieptul de pui imi place cel mai mult sub forma de snitele si daca mai e si putin picant si crocant il consider absolut perfect. Si ca sa fie totul perfect va zic ca aceste bunatati au fost facute din piept de pasare de la tara :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui
  • 3 oua
  • 100 gr faina
  • 150-200 gr fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Spalam pieptul de pui si il taiem felii.

Batem usor feliile apoi presaram sare, piper si boia iute pe fiecare felie.

Pregatim 3 farfurii: una cu faina, alta cu oule batute si alta cu fulgii de porumb zdrobiti.

Dam fiecare bucata de carne prin faina, apoi prin ou si la final prin fulgii de porumb si prajim in ulei incins pe ambele parti.

Scoatem bucatile prajite pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Putem servi atat cald langa orice garnitura dorim cat si rece cu o salata de cruditati sau cu un sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel Florentin