Piept de porc cu cartofi si rozmarin

de Oana in Porc, 7 Noi 2010 | 5421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de porc impanat
  • 5-6 cartofi
  • un morcov mare
  • cateva fire de rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • usturoi granulat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu cartofi si rozmarin:

Cartofii se curata si se taie in sferturi, se aseaza intr-un vas de iena. Morcovul se curata si se taie rondele, se aseaza peste cartofi. Carnea se spala si se aseaza desupra legumelor. Se pun crengutele de rozmarin printre carne. Se asezoneaza totul cu sare si piper iar peste carne se presara boia dulce si usturoi granulat. Se pun 2 pahare cu apa in tava, se acopara cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 40 de minute. Se scoate folia si se mai lasa 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu cartofi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Teo 1

07.11.2010, 21:41

Oana , ajutooooooor !nu pot scrie un mesaj; scriu subiect, apoi cand trec la mesaj nu se tipareste; ce se intampla ?(eu inca ''bajbai'' la calculator, asta e )

Oana 1

08.11.2010, 11:16

Teo, scuze ca n-am fost pe faza Ai reusit pana la urma? Incearca sa deschizi bucatarasul cu mozilla, merge mult mai bine decat cu explorerul. Pupici!

Teo 1

08.11.2010, 20:52

Nu am reusit, mozilla nu raspunde !am un sentiment de amaraciune, mai ales cand nu stapanesti tehnica;vreau sa comunic cu niste doamne si nu am cum !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului