Piept de curcan in sos cremos de ciuperci pregatit cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de diaconta in Multicooking, 23 Oct 2019 | 5275 vizualizari

 

Stiți deja,v-am mai spus. Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție pentru a pregăti masa, Multicookerul Crock Pot Express cu gătire sub presiune va poate fi de mare ajutor.
Uite așa, în doua zile, cu ajutorul lui, eu am pregătit două feluri de mâncare, desert și supa de oase de vită.
Nu m-aș mai putea despărți de el.
Dacă aveți şi voi nevoie de un prieten şi ajutor în bucătărie să ştiți că Multicookerul Crock Pot Expres cu gătire sub presiune încă mai are un preț special. Mai multe informatii gasiti aici http://bit.ly/2l0ZvKE

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de curcan fără os
  • 200 g ciuperci champignon
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • Sare,piper,boia
  • 250 ml stock vita(supa oase vita)
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri smântâna
  • Patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos cremos de ciuperci pregatit cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Pentru început se conecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.

In vasul aparatului se pun cele doua linguri de ulei. Se apasa tasta Brown/Saute,apoi Start.

Pieptul de curcan se taie cubulete si se condimenteaza, apoi se pune în vasul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune.

Dupa ce carnea s-a rumenit, se scoate pe un platou si se acopera.

Punem apoi in vasul aparatului ceapa verde tocata marunt si ciupercile feliate.

Se calesc si acestea pâna ce se înmoaie, apoi se pune si carnea înapoi în vas si se toarna supa sau apa, atât cât sa le acopere.

Trebuie sa tinem cont că lichidul nu va scadea prea mult în timpul gatirii.

Eu am avut supa din oase de vita, pe care am pregătit-o tot cu ajutorul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune.

Dupa ce am pus si supa/apa, punem capacul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune si îl rotim în pozitia „închis”.

Inchidem si supapa pentru aburi.

Setam functia Poultry, presiunea High si timpul 35 minute.

Apoi apasam tasta Start.

Pe display va aparea Heat, ceea ce înseamna ca aparatul se încalzeste.

Când se va acumula suficienta presiune, vor iesi câțiva aburi, iar dupa semnalul sonor, va începe timpul propriu zis de gatire.

Dupa expirarea timpului de gatire, apasam tasta Stop si lasam 10 minute pentru ca presiunea sa se elibereze natural.

Eliberam apoi supapa de aburi, ajutându-ne de o spatula, deschidem capacul, având grija la aburi fierbinti care ies din oala.

Intr-un bol amestecam o lingura de amidon cu smântâna, apoi punem câte putin din sosul fierbinte, încalzind astfel amestecul de smâtâna.

Punem smântâna peste carne.

Apasam tasta Brown/Saute si mai lasam sa fiarba 2-3 minute, cât sa se îngroase sosul. Nu mai punem capacul aparatului.

Presaram patrunjel verde tocat si apoi apasam tasta Stop.

Decuplam Multicookerul Crock Pot Express cu gatire sub presiune de la sursa de curent,mâncarea noastra fiind gata.

Se poate servi ca atare sau cu o garnitura. Noi am avut piure de cartofi.

S-aveți poftă !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos cremos de ciuperci pregatit cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Catalina L 1

26.10.2019, 16:46

arata tare bine

Rocsi 1

26.10.2019, 19:27

Ce bunatateeeee! Imi place foarte mult acest preparat!

RuxyRux 1

11.12.2019, 19:59

Bun si bine arata! Ce mai faci tu Die scumpa mea?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in frunze de vita de vie, la multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune