Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

de laylalala in Curcan, 21 Feb 2010 | 7569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 400 gr piept de curcan, fara pielita si os
  • 200 gr smantana
  • 2 lingurite mustar clasic
  • 2 lingurite mustar frantuzesc (cu boabe intregi de mustar)
  • 2 lingurite tarhon uscat maruntit
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga pieptul de curcan si prajeste-l pe ambele parti pana cand s-a rumenit usor apoi scoate-l si pune-l deoparte.
Adauga in tigaie restul ingredienteleor si amesteca.Lasa sosul sa dea intr-un clocot apoi adauga pieptul de curcan prajit, amestecand pentru a-l acoperi cu sos.Asezoneaza dupa gust apoi pune tigaia in cuptor si lasa pieptul de curcan sa se coaca aprox.20 minute pana cand s-a patruns bine.Serveste preparatul cu orez fiert si pastai verzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

silvi0ara 1

22.02.2010, 10:30

mihaelar63 1

25.02.2010, 08:39

ador mustarul frantuzesc consistenta bobitelor care pocnesc usor la consumare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de curcan