Picromigdale

de Rocsi in Prajituri, 1 Dec 2011 | 8865 vizualizari

 

Cu pasi mici si timizi,alaturi de caldura voastra sufleteasca ,am ajuns si eu la reteta cu numarul 400.Pentru a va rasplati pentru ca ati foat alaturi de mine,am facut ceva simplu(desi ar fi trebuit sa fac ceva mai complex,stiu :d) ,ca tot aveam albusuri in congelator si trebuia sa mai fac loc pe acolo.M-am inspirat de pe le toate fetele ce au postat aceasta reteta,deci multumiri tuturor :-******!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri
  • 400 gr de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 400 gr nuca macinata
  • 1-2 linguri faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picromigdale:

Mixam albusurile pana devin ca o spuma tare si nu curge cand intoarceti bolul cu fata in jos.

Adaugam zaharul treptat si batem in continuare ,pana ce ,acesta din urma,se topeste.

Punem zaharul vanilat,esenta si nuca si le incorporam usor.

La urma turnam si faina.

Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt in ea.

Cu o lingura punem gramajoare din compozitie,dar cu distanta intre ele ca se vor mai lasa .

Dam tava in cuptorul incins si reglem o temperatura potrivita.

Le lasam acolo circa 20 de minute,pana prin o culoare aurie-maronie.

Cand sunt gata,scoateti tava si le lasati sa se racesca.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picromigdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negrese cu cremă de brânză