Picaturi de ciocolata

de - Andreea - in Dulciuri, 24 Feb 2014 | 6101 vizualizari

 

Folosite in diverse prajituri aceste picaturi de ciocolata pot fi facute foarte usor si acasa :)

 

INGREDIENTE

  • 50 gr ciocolata alba
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 2 linguri cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picaturi de ciocolata:

Ciocolata neagra o rupem in bucati cat mai mici si o topim impreuna cu o lingura cu lapte.

Din hartie de copt confectionam un posh.Il umplem cu ciocolata topita si formam picaturi pe o alta foaie de copt .

La fel procedam si cu ciocolata alba.

Punem picaturile la frigider ( sau congelator) in functie de cat de devreme ne trebuiesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Picaturi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

- Andreea - 1

10.03.2014, 21:16

miki_a 1

08.07.2015, 13:39

Perfecte!

- Andreea - 1

12.07.2015, 02:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cu visine si frisca