Picarella

de ony in Conserve, 1 Sep 2011 | 15478 vizualizari

 

eeeeeh,dupa mult timp am mai dat si eu o raita prin site; nu de alta dar am ramas fara aparat foto; si cum am pus mana pe cel al sorei mele, zic sa nu pierd ocazia de a va arata o reteta delicioasa de conserva pentru zilele friguroase....

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de ceapa
  • 1 kg ardei iute rosu(neaparat)
  • 1 l apa
  • 1/2 l otet
  • 125 gr zahar
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picarella:

Se taie ceapa fideluta,sau rondele; ardeiul se taie pe jumatate si se curata bine de seminte, dupa care se taie fasiute. Totul se face de mana, nu la masina de tocat sau blender. Odata terminata treaba cu feliatul, se pun toate intr-un vas pe foc. Se adauga celelalte ingrediente si se lasa sa dea cateva clocote pana se inmoaie ceapa. Se pune fierbinte in borcane si se capseaza.

Asta este tot, nu mai necesita nici un alt fel de tratament termic

Pofta buna si spor la treaba!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]