Picanterii

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2010 | 10537 vizualizari

 

Daca va plac ciupercile , carnatii afumati de porc si ardeiul iute, va recomand acest aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 50 ciupercute mici
  • 500g carnat afumat de porc
  • 100g cascaval ras
  • 2 oua
  • 1 ardei rosu iute
  • 50ml ulei
  • Sare
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picanterii:

Stergem ciupercutele cu un servet umed, si indepartam piciorusele (le vom folosi la pateuri…).

Intr-un bol batem putin ouale. Ardeiul iute, il spalam, il sectionam, ii scoatem semintele si-l maruntim bine.

Carnatii ii scoatem din mat si-I sfaramam cu o furculita, adaugam oule si ardeiul, amestecam bine asezonam cu sare si piper si umplem ciupercutele.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si asezam ciupercutele. Pe fiecare punem cate putin cascaval rasa poi le stropim cu putin ulei si le dam la cuptor.

Dupa aprox. 20’ (cand se strang si sunt rumene deasupra) se scoate tava si se lasa la racit.

Se servesc reci ca aperitiv.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Picanterii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftie de post cu zarzavaturi