Picanterii

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2010 | 10737 vizualizari

 

Daca va plac ciupercile , carnatii afumati de porc si ardeiul iute, va recomand acest aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 50 ciupercute mici
  • 500g carnat afumat de porc
  • 100g cascaval ras
  • 2 oua
  • 1 ardei rosu iute
  • 50ml ulei
  • Sare
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picanterii:

Stergem ciupercutele cu un servet umed, si indepartam piciorusele (le vom folosi la pateuri…).

Intr-un bol batem putin ouale. Ardeiul iute, il spalam, il sectionam, ii scoatem semintele si-l maruntim bine.

Carnatii ii scoatem din mat si-I sfaramam cu o furculita, adaugam oule si ardeiul, amestecam bine asezonam cu sare si piper si umplem ciupercutele.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si asezam ciupercutele. Pe fiecare punem cate putin cascaval rasa poi le stropim cu putin ulei si le dam la cuptor.

Dupa aprox. 20’ (cand se strang si sunt rumene deasupra) se scoate tava si se lasa la racit.

Se servesc reci ca aperitiv.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Picanterii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Lyonezi