Phad Thai

de LeBlogPiquant in Fructe de mare, 17 Noi 2010 | 11706 vizualizari

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

17.11.2010, 18:40

Exceptional!!!!

mena29 1

17.11.2010, 22:26

si mie-mi place

Mitinita 1

18.11.2010, 00:05

Acuma mi-e pofta!Mi-am cunoscut sotul la un castron de Phad Thai!

silvi0ara 1

18.11.2010, 09:29

Arata tare bine,desii recunosc ca eu nu prea m-am inteles cu mancarea lor,e prea picanta pentru mine.Asta in schimb e numai buna,dar fara ardei iute.

Gouda 1

18.11.2010, 13:36

LeBlogPiquant 1

18.11.2010, 14:13

Sivioara - in functie de cat ardei iute pui e mai iute, sau mai putin iute. Asta nu a fost apropate deloc iute

LeBlogPiquant 1

18.11.2010, 14:13

Gouda, mersi

Sylvia 1

19.11.2010, 10:46

Minunat arata, felicitari

LeBlogPiquant 1

19.11.2010, 12:37

Si e asa buuuun

vanilla 1

19.11.2010, 14:11

e uite ceva ce clar mi-a atras atentia!!! felicitari!

bejenariualina 1

26.01.2011, 01:03

elena1988 1

13.02.2011, 18:16

arata bine

adry88 1

09.05.2011, 15:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocktail din fructe de mare servit cu legume mexicane si muguri de soia