Pesto de pătrunjel

de carmenvlad in Sosuri, 29 Oct 2011 | 13977 vizualizari

COMENTARII (12)

Cris2711 1

29.10.2011, 16:26

Carmen asa este ,o reteta super

Lau 1

29.10.2011, 17:43

bun

Rocsi 1

29.10.2011, 19:21

bravo

Adinuta 1

29.10.2011, 21:20

Mie pana acum vreo doi ani cred nu-mi prea placea patrunjelul, il cam pescuiam asa din ciorbe si in rest nu-l prea foloseam. Insa apoi am inceput sa prind drag de el, cred ca dupa ce-am mancat undeva niste salate care aveau mult patrunjel si m-am mirat ce bine completa gustul. Acum imi fac de multe ori cu rosii, ulei si lamaie. O sa incerc cu siguranta reteta ta

MIUTA 1

29.10.2011, 23:09

Excelent

MotanLaOale 1

29.10.2011, 23:35

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:46

Cris, daca folosesti pesto la diferite paste, poti sa adaugi si 2-3 linguri de parmezan ras. Este delicios. Eu nu am pus pentru-ca am facut o cantitate mai mare, dar de cate ori folosesc pesto pun si putin cascaval sau parmezan ras.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:47

Sufletista si Rocsi si eu sunt multumita de reteta. Incerc sa fac un pesto de menta. Sper sa si reusesc.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:50

Adinuta, asa facea si baiatul meu cand era mititel. Acum daca nu este verdeata in ciorba, nu mananca. Adevarul este ca, pofta vine mancand.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:51

Miuta si Motanel va multumesc.

RuxyRux 1

30.10.2011, 10:27

Superb si eu am facut de busuioc

Valclaudia 1

20.10.2012, 10:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pesto de busuioc