Peste la cuptor

de jolygina in Pastrav, 20 Iul 2011 | 7452 vizualizari

 

am reteta de la mama mea sper sa va placa este foarte bun

 

INGREDIENTE

  • un peste (pastrav sau ce aveti prin frigider)
  • o lamaie
  • o rosie
  • frunze de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Taiem pestele pe lung in doua, dupa care il condimentam cu sare, piper. Asezam pe o folie de aluminiu o parte din el si asezam o rondea de rosie, o rondea de lamaie, pe toata suprafata pestelui. Peste el mai asezam si frunze de patrunjel. Asezam si cealata bucata de peste peste randul de rosii si lamai si procedam la fel cu el, asezam rondele de rosii si lamai, iar la sfarsit frunze de patrunjel.

Cand este gata il invelim bine in folia de aluminiu si  il dam la cuptor timp de 30 -45 de minute la foc moderat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

22.07.2011, 10:44

pastrav o nebunie si ce gustos e asa pregatit

jolygina 1

03.08.2011, 09:10

multumesc fetelor

Panacris 1

08.12.2011, 22:39

Super! L/am adaugat in meniul de maine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume