(timp de pregatire 30 min, timp de gatire 1:30 min, program “high”, complexitate medie)
Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;
Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;
Toaca patrunjelul si mararul marunt;
Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;
Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;
Pune-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;
Scoate file-urile din slow cooker Crock-Pot si spala vasul de aluminiu;
Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;
Pofta buna !